Strašidelné příběhy
Oldřich Metuje
Březen 1, 2016
1

Jednou jsem jel s mým bratrancem Filipem a sestřenicí Katkou na tábor. Spali jsme ve čtyř stanu spolu s ještě jedním klukem. Ten kluk byl ale pěkný podivín. Vůbec jsme ho neznali a moc jsme si s ním nepopovídali. Jmenoval se Oldřich Metuje, co jsme se dozvěděli od vedoucího.

Tu noc jsem ale vůbec nemohl usnout. Pořád mi vrtalo hlavou odkud je a co tu dělá. Otočil jsem se a kouknul se na jeho místo, kde měl spát…jenže on tam najednou nebyl! Protřel jsem si oči, vstal a on tam opravdu neležel…dokonce i jeho věci byli pryč! Tak jsem vyběhl rychle ze stanu ven a začal ho hledat, ale nikde jsem ho neviděl. Utíkal jsem to říct vedoucímu a brzy jsme zahájili pátrací akci.

Hledali jsme ho dlouho ale nikde jsme ho nakonec nenašli. Později přijela policie se psy, ale jejich hledání bylo také bezvýsledné. Když se pak podívali do spisů jestli o něm nemají náhodou nějaké záznamy, tak jeden překvapivě našli. Spis tvrdil, že před 20 lety tu zmizel kluk, kterého pak našli zavražděného a jmenoval se Oldřich Metuje !!!

Zanech komentář

1 Komentář do "Oldřich Metuje"


Seřadit podle:   Nejnovější | Nejstarší | Nejlépe hodnocený
Host
Adéla
3 roků 2 měsíců před

To je nejhorší a úplně trapnej a hnusnej příběh. Že se nestydíte to sem dát. Ostatní příběhy hezký ale tenhle úplně trapnej

wpDiscuz